Asiakaspalaute: aktiivinen ja säännöllinen kuntoutus parantaa elämänlaatua

“Haluamme lämpimästi kiittää Aktiivi Fysioterapian henkilökuntaa, ja erityisesti fysioterapeuttia Beatrice Silvestri-Hyrystä edesmenneen isämme kuntoutuksesta.

Isämme sairasti n. 25 vuoden ajan Parkinsonin tautia. Hän oli aina erittäin aktiivinen ihminen, harrastuksina mm. kuorolaulu, kuntourheilu kuten soutu (Pirkan soutu, Sulkavan soutu), hiihto, lenkkeily…

Neljä vuotta sitten hänen fyysinen kuntonsa heikkeni rajusti ja edessä oli elämä pyörätuolissa. Tässä vaiheessa meille vahvasti julkisen terveydenhuollon puolelta suositeltiin laitoshoitoa. Mutta tämä ei meistä tuntunut ollenkaan hyvältä ajatukselta.  Lähdimme selvittämään mitä olisi tehtävissä ja löysimme Aktiivi Fysioterapian ja neurologisiin/geriatrisiin potilaisiin erikoistuneen Beatricen.

Beatricen vahvan ammattitaustan ja työhönsä sitoutuneisuuden avulla isämme kuntoutui fyysisesti ja henkisesti huomattavasti parempaan kuntoon. Hän pystyi elämään viimeiset elinvuotensa kotona ja eli täysillä loppuun asti mm. rakastamansa kuorolaulun, soudun ja liikunnan parissa.

Haluamme tällä kirjoituksella myös tuoda julki, miten valtava merkitys aktiivisella ja säännöllisellä kuntoutuksella on vanhuksen elämän laadun parantamiseksi! Älkää antako periksi!

Kiitos!

– Anne Siljamäki

Tämä asiakaspalaute on julkaistu asiakkaamme omaisten luvalla.

 

Beatrice Silvestri-Hyrynen ottaa vastaan Pirkkalan toimipisteellä, sekä tekee myös kotikäyntejä.

Beatricen erikoisosaamista on muun muassa neurologisten asiakkaiden sekä ikäihmisten kuntoutus.

Varaa aika Beatricelle tästä.

Lue myös nämä

Mikä ihmeen dorsalgia?

Dorsalgia viittaa selkäkipuun. Selän kivut esiintyvät yleisimmin alaselän alueella. Yli joka kolmannella työikäisellä suomalaisella on viimeksi kuluneen kuukauden aikana ollut alaselän kipua. Pohdit kenties selkäkipujesi

Lue lisää »

Haluatko meille töihin?

Haemme ammatinharjoittajia Espooseen ja Tampereelle! Olisitko sinä uusi vahvistus innovatiiviseen joukkoomme Espoon Tapiolaan tai Tampereen Tullin toimipisteelle? Arvostamme laaja-alaista näkemystä toimintakyvystä, asiantuntevaa ja itsenäistä työotetta,

Lue lisää »

Hyvää joulua!

Kiitos kuluneesta vuodesta!   Rauhallista joulua ja Aktiivista uutta vuotta 2022! Tänä vuonna teimme joululahjoituksen Mieli Ry:lle mielenterveystyön tukemiseen. 

Lue lisää »
Scroll to Top
ETELÄ-POHJANMAA

Seinäjoki

PIRKANMAA

Tampere, Pirkkala

TAPIOLA, ESPOO

Ajat varattavissa Tapiolan Fysiogeriatrian
ajanvarausjärjestelmässa.