Asiakaspalaute: aktiivinen ja säännöllinen kuntoutus parantaa elämänlaatua

“Haluamme lämpimästi kiittää Aktiivi Fysioterapian henkilökuntaa, ja erityisesti fysioterapeuttia Beatrice Silvestri-Hyrystä edesmenneen isämme kuntoutuksesta.

Isämme sairasti n. 25 vuoden ajan Parkinsonin tautia. Hän oli aina erittäin aktiivinen ihminen, harrastuksina mm. kuorolaulu, kuntourheilu kuten soutu (Pirkan soutu, Sulkavan soutu), hiihto, lenkkeily…

Neljä vuotta sitten hänen fyysinen kuntonsa heikkeni rajusti ja edessä oli elämä pyörätuolissa. Tässä vaiheessa meille vahvasti julkisen terveydenhuollon puolelta suositeltiin laitoshoitoa. Mutta tämä ei meistä tuntunut ollenkaan hyvältä ajatukselta.  Lähdimme selvittämään mitä olisi tehtävissä ja löysimme Aktiivi Fysioterapian ja neurologisiin/geriatrisiin potilaisiin erikoistuneen Beatricen.

Beatricen vahvan ammattitaustan ja työhönsä sitoutuneisuuden avulla isämme kuntoutui fyysisesti ja henkisesti huomattavasti parempaan kuntoon. Hän pystyi elämään viimeiset elinvuotensa kotona ja eli täysillä loppuun asti mm. rakastamansa kuorolaulun, soudun ja liikunnan parissa.

Haluamme tällä kirjoituksella myös tuoda julki, miten valtava merkitys aktiivisella ja säännöllisellä kuntoutuksella on vanhuksen elämän laadun parantamiseksi! Älkää antako periksi!

Kiitos!

– Anne Siljamäki

Tämä asiakaspalaute on julkaistu asiakkaamme omaisten luvalla.

 

Beatrice Silvestri-Hyrynen ottaa vastaan Pirkkalan toimipisteellä, sekä tekee myös kotikäyntejä.

Beatricen erikoisosaamista on muun muassa neurologisten asiakkaiden sekä ikäihmisten kuntoutus.

Varaa aika Beatricelle tästä.

Lue myös nämä

Uusi nettiajanvaraus auki

Olemme saaneet uuden nettiajanvarausjärjestelmän käyttömme 9.6.21 alkaen. Pilotoimme uutta ajanvarausjärjestelmää kesän ajan, jonka aikana uusi ja vanha järjestelmä toimivat rinnakkain. Uusi ajanvarauksemme löytyy yläreunan valikosta

Lue lisää »
Scroll to Top