Haluatko meille töihin?

Haemme ammatinharjoittajia Espooseen ja Tampereelle!

Olisitko sinä uusi vahvistus innovatiiviseen joukkoomme Espoon Tapiolaan tai Tampereen Tullin toimipisteelle?

Arvostamme laaja-alaista näkemystä toimintakyvystä, asiantuntevaa ja itsenäistä työotetta, joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Toivottavasti myös nautit vaihtelevista työtehtävistä, olet joustava ja sopeudut muutoksiin nopeasti. 

Tapiola:

Etsimme Tapiolan toimipisteelle ammatinharjoittajia tuki-ja liikuntaelinvaivojen hoitoon. Voit koulutukseltasi olla osteopaatti, OMT- fysioterapeutti, hieroja, urheiluhieroja ym. tai omata fysioterapeuttina jonkun muun erityisasiantuntijuuden. 

Lue lisää ja hae Tapiolaan!

Tampere Tullin toimipiste:

Etsimme Tampereen Tullin toimipisteeseemme osteopaattia ja hierojaa ammatinharjoittajiksi. Uudessa tehtävässä aloittaminen on sopimuksen mukaan. Oma osaaminen ja koulutukset vaikuttavat asiakaskuntaan ja työn luonteeseen. 

Toivottavaa olisi, että sinulla on työkokemusta ja koulutusta nimenomaan TULES-puolelta ja kokemusta vastaanottotyöskentelystä. 

Lue lisää ja hae Tampereelle!

Lisätietoja molemmista tehtävistä antaa palvelupäällikkö Minna Jonninen, p.0444932891, minna.jonninen@fysiogeriatria.fi.

Lue myös nämä

Mikä ihmeen dorsalgia?

Dorsalgia viittaa selkäkipuun. Selän kivut esiintyvät yleisimmin alaselän alueella. Yli joka kolmannella työikäisellä suomalaisella on viimeksi kuluneen kuukauden aikana ollut alaselän kipua. Pohdit kenties selkäkipujesi

Lue lisää »

Hyvää joulua!

Kiitos kuluneesta vuodesta!   Rauhallista joulua ja Aktiivista uutta vuotta 2022! Tänä vuonna teimme joululahjoituksen Mieli Ry:lle mielenterveystyön tukemiseen. 

Lue lisää »
Scroll to Top
ETELÄ-POHJANMAA

Seinäjoki

PIRKANMAA

Tampere, Pirkkala

TAPIOLA, ESPOO

Ajat varattavissa Tapiolan Fysiogeriatrian
ajanvarausjärjestelmässa.